QBricks
past ook op
andere merken

Ook accessoires bij Q-Bricks leverbaar

Via de website van Q-Bricks is het nu ook mogelijk om bijpassende accessoires te bestellen. Het gaat hierbij om producten van Lego en BanBao zoals bouwplaten, deuren, ramen, dakpannen, wielen en banden. Deze artikelen sluiten naadloos aan op de bouwstenen van Q-Bricks.

Bouwplaten

Een groot project met bouwstenen begint met bijpassende bouwplaten. Dankzij deze ondergrond kun je jouw bouwwerken goed vast zetten en krijg je het mooiste resultaat. Je kunt hierbij kiezen uit groene, blauwe en grijze basisplaten, evenals wegen. Met deze onderplaten leg je het fundament voor jouw bouwwerk.

Deuren, ramen en dakpannen

Bouw jij graag huizen met Q-Bricks bouwstenen? Dan mogen deuren, ramen en dakpannen niet in jouw verzameling ontbreken. Met deze Lego-elementen maak je jouw huizen, kantoren of andere gebouwen extra realistisch. De deuren en ramen zijn beschikbaar in verschillende stijlen.

Wielen en banden

Als je het leuk vindt om auto's en andere voertuigen met Q-Bricks bouwstenen te maken, zijn de wielen en banden van Lego onmisbaar. Of je nu een auto, vrachtwagen, tractor of helikopter wilt maken, met deze elementen maak jij jouw bouwwerk helemaal af.

Brick separators

Ben jij een fanatieke bouwer en heb je wel eens moeite om bouwstenen los te krijgen? Gebruik dan een brick separator. Met dit handige hulpmiddel, ook wel een stenenwipper genoemd, maak je een bevestigde bouwsteen eenvoudig los. Q-Bricks levert brick separators van zowel Lego als BanBao.

Accessoires voor bouwstenen kopen

Druk op de onderstaande knop om het online bestelformulier op te roepen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Veel bouwplezier toegewenst!

Accessoires voor bouwstenen kopen >

E-mailnieuwsbrief van Q-Bricks bouwstenen

Van tijd tot tijd versturen we een digitale nieuwsbrief met nieuws over Q-Bricks. Zodoende blijf je op de hoogte van nieuwe producten, bouwideeën en andere interessante ontwikkelingen. Meld je aan via het formulier en je ontvangt automatisch de volgende nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze gratis e-mailnieuwsbrief >