QBricks
past ook op
andere merken

Opdracht van Audi/Volkswagen voor Q-Bricks

Q-Bricks levert ook bedrukte bouwstenen aan bedrijven. Onlangs hebben we in opdracht van automobielbedrijf Pon, de Nederlandse importeur van Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Lamborghini en Bugatti, 9.300 bedrukte bouwstenen geleverd. De bouwstenen hebben dezelfde grootte als Duplo en zijn in gripzakjes van 7 bouwstenen verpakt.

Voor de merken Audi en Volkswagen zijn ieder 7 clichés gemaakt. De bouwstenen worden gebruikt in het kader van de Longlife Onderhoudsservice. Hiermee wordt op speelse wijze gecommuniceerd welke aanvullende werkzaamheden klanten voor hun auto kunnen afnemen, zoals het vervangen van de bougies en het interieur-, lucht- of brandstoffilter. Zodoende kunnen klanten met de Q-Bricks-stenen hun eigen onderhoudspakket 'bouwen'.

E-mailnieuwsbrief van Q-Bricks bouwstenen

Van tijd tot tijd versturen we een digitale nieuwsbrief met nieuws over Q-Bricks. Zodoende blijf je op de hoogte van nieuwe producten, bouwideeën en andere interessante ontwikkelingen. Meld je aan via het formulier en je ontvangt automatisch de volgende nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze gratis e-mailnieuwsbrief >