QBricks
past ook op
andere merken

Website Q-Bricks geschikt voor weergave op smartphones

De website van Q-Bricks is bij uitstek geschikt om te bekijken op een smartphone zoals de iPhone of Samsung Galaxy. De website is voorzien van een speciale weergave die is afgestemd op het kleinere scherm van mobiele telefoons. Zodoende is onze website veel eenvoudiger in het gebruik op een smartphone dan een website die niet hiervoor geoptimaliseerd is.

Reguliere websites zijn bedoeld voor weergave op grote computerbeeldschermen en worden niet optimaal weergegeven op mobiele telefoons vanwege het kleinere scherm. Om te voorkomen dat de inhoud van een website heel klein wordt getoond en de gebruiker steeds in- en uit moet zoomen, hebben we onze website voorzien van een mobiele versie op basis van responsive design.

Zo worden op smartphones bijvoorbeeld alleen de essentiële zaken van de website weergegeven en worden knoppen vergroot zodat deze eenvoudig aangeraakt kunnen worden. Alle pagina's van de Q-Bricks site zijn hierop voorbereid, waaronder het online bestelformulier en het inloggedeelte voor verkopers. Hieronder vind je een impressie van onze mobiele website.

E-mailnieuwsbrief van Q-Bricks bouwstenen

Van tijd tot tijd versturen we een digitale nieuwsbrief met nieuws over Q-Bricks. Zodoende blijf je op de hoogte van nieuwe producten, bouwideeën en andere interessante ontwikkelingen. Meld je aan via het formulier en je ontvangt automatisch de volgende nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze gratis e-mailnieuwsbrief >