Q-Bricks
Q-Bricks Nieuwsbrief #6
Wordt deze nieuwsbrief onjuist weergegeven? Bekijk dan de webversie.
januari 2016
 
 
 
 
 
In deze nieuwsbrief

Q-Bricks op de Spielwarenmesse in Nürnberg
 
 
Volg ons
 
facebook.com/qbricks
twitter.com/q_bricks
linkedin.com
 
 
Q-Bricks op de Spielwarenmesse in Nürnberg
 
Van 27 januari tot en met 1 februari 2016 vindt in Nürnberg voor de 67e keer de jaarlijkse Spielwarenmesse plaats. De Spielwarenmesse is de grootste speelgoedbeurs ter wereld en wordt bezocht door meer dan 70.000 bezoekers uit 120 landen. De bijna 1.000 standhouders presenteren in totaal 1 miljoen producten, waarvan 75.000 speelgoedartikelen voor het eerst op de markt verschijnen.

Uiteraard is Q-Bricks ook vertegenwoordigd tijdens dit belangrijkste evenement voor de speelgoedbranche. De Q-Bricks-stand vind je in hal 5, locatie D-49. In deze hal zijn producenten en aanbieders van technisch speelgoed, educatief speelgoed en actiespeelgoed samengebracht. De beurs biedt een zeer gevarieerd aanbod van speelgoedartikelen, van modelbouw, knuffels en computerspellen tot boeken, schoolartikelen en sportbenodigdheden.

Op alle dagen is ten minste één persoon van Q-Bricks op de stand aanwezig. Wij als de vertegenwoordiger van Q-Bricks in de Benelux zijn op zaterdag 30 januari van de partij. Geïnteresseerden uit de Benelux kunnen bij ons terecht voor alle vragen over de producten en de zaken eromheen. Graag tot ziens in Nürnberg!
 
 
 
Wil je de Q-Bricks Nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je zelf eenvoudig afmelden.