QBricks
past ook op
andere merken

Gebouwen (7)

Een huis is waarschijnlijk het meest gebouwde object met bouwstenen. In deze categorie tref je verschillende bouwideeën van gebouwen aan, van een eenvoudig huisje tot een groot kasteel en 2 wolkenkrabbers.

Gebouwen bekijken >

Voertuigen (4)

Met bouwstenen kun je ook voertuigen zoals boten en vliegtuigen maken. In deze categorie vind je bouwideeën voor een eenvoudige zeilboot, een passagiersvliegtuig en een vrachtschip met plaats voor 3 containers.

Voertuigen bekijken >

Voorwerpen (6)

In deze categorie tref je bouwideeën van verschillende objecten aan. Het gaat bijvoorbeeld om kleurrijke letter- en cijferblokken, een klok, een Sinterklaasmijter, cadeautjes en een reuzenbouwsteen.

Voorwerpen bekijken >

Dieren & planten (4)

Met bouwstenen kun je zelfs jouw favoriete dier nabouwen. In deze categorie vind je 3 voorbeelden, namelijk een olifant, giraffe en een konijn. Met bouwstenen kun je ook planten maken, bijvoorbeeld een kerstboom.

Dieren & planten bekijken >

Spellen (1)

Met bouwstenen kun je niet alleen mooie bouwwerken maken, maar ook een bordspel bouwen. Wat dacht je van een schaakspel waarbij het schaakbord en de schaakstukken uit bouwstenen bestaan?

Spellen bekijken >

Logo's & figuren (3)

Een bedrijfslogo maken met bouwstenen? Dat kan ook! In deze categorie vind je het logo van Q-Bricks en Slugo.nl als voorbeeld. Mozaïekfiguren maak je bij voorkeur op een bouwplaat, bijvoorbeeld van 38x38 cm.

Logo's & figuren bekijken >

Bouwwerken van klanten

We zijn benieuwd wat jij met Q-Bricks maakt. Heb je een bijzondere creatie gebouwd? Stuur ons dan een foto en wie weet komt jouw bouwwerk op de Q-Bricks website te staan.

Bouwwerken van klanten bekijken >

E-mailnieuwsbrief van Q-Bricks bouwstenen

Van tijd tot tijd versturen we een digitale nieuwsbrief met nieuws over Q-Bricks. Zodoende blijf je op de hoogte van nieuwe producten, bouwideeën en andere interessante ontwikkelingen. Meld je aan via het formulier en je ontvangt automatisch de volgende nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze gratis e-mailnieuwsbrief >