Bouwideeën van Q-BRICKS

De mogelijkheden met Q-BRICKS zijn onbeperkt. Met Q-BRICKS kunnen allerlei bouwwerken worden gemaakt, van klein tot groot. Op deze pagina geven we je bouwinspiratie.

We zijn benieuwd wat jij met Q-BRICKS maakt. Heb je een bijzondere creatie gebouwd? Stuur ons dan een foto en wie weet komt jouw bouwwerk op onze website te staan.

Veel bouwplezier gewenst!

Vakwerkhuis gemaakt met bouwstenen

Vakwerkhuis

Vakwerk, een vorm van houtskeletbouw, is een bouwwijze om muren te maken, waarbij de dragende structuur uit houten balken bestaat. Vakwerk bestaat uit een houten balkstructuur met een invulling van de tussenliggende ruimtes, vaak middels vlechtwerk of bakstenen.

Vanwege de constructie hebben vakwerkhuizen een kenmerkend uiterlijk, meestal uitgevoerd in zwart/bruin en wit. Vakwerkhuizen komen vooral voor in Duitsland en Engeland.

Het uiterlijk van vakwerkhuizen is goed na te maken middels bouwstenen van Q-BRICKS, bijvoorbeeld in de kleuren zwart, bruin en wit.

Vakwerkhuis gemaakt met bouwstenen

Meer bouwstenen nodig om jouw bouwwerk te voltooien?

Q-BRICKS heeft een uitgebreid productaanbod, bestaande uit sets met een vast aantal bouwstenen en bouwstenen in vrije aantallen.

Producten bekijken
  • Past op Lego
  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Veel kleuren
  • Gemaakt in de EU