Oneindig bouwplezier met bouwstenen van Q-BRICKS

Aan bouwstenen van Q-BRICKS kun je onbeperkt plezier beleven. De enige beperking is jouw eigen creativiteit. Dankzij de vele kleuren die we aanbieden, zijn allerlei verschillende creaties mogelijk.

Het maken van bouwwerken met Q-BRICKS stimuleert de fantasie en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van kinderen.

En omdat de producten van Q-BRICKS voordelig geprijsd zijn, heb je extra veel bouwstenen tot jouw beschikking om de mooiste bouwwerken te maken.

Samen bouwen met Q-BRICKS

Geschikt voor jongens en meisjes

Q-BRICKS bouwstenen zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Vanwege de grootte van de bouwstenen raden we een minimale leeftijd van 4 jaar aan. Ons assortiment bestaat uit maar liefst 34 kleuren waarin zowel jongens als meisjes vast hun favoriete kleur aantreffen. Voor elk bouwwerk zijn toepasselijke kleuren beschikbaar.

Bovendien zijn Q-BRICKS bouwstenen geschikt voor bedrijven, bijvoorbeeld peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, huisartsenposten, ziekenhuizen en tandartspraktijken. Maar ook erg geschikt voor wachtruimtes van autogarages, kapsalons, kantoren en winkels.

Bouwstenen voor jongens en meisjes

Belangrijke vaardigheden ontwikkelen

Voor de ontwikkeling van kinderen is speelgoed erg belangrijk. Door middel van speelgoed kunnen ze spelenderwijs belangrijke vaardigheden opdoen. Denk hierbij aan nauwkeurige handcoördinatie, praktische problemen oplossen en ruimtelijk inzicht ontwikkelen. Daarnaast stimuleert het de creativiteit omdat kinderen eindeloos verschillende bouwwerken kunnen maken.

En als samen met vriendjes en vriendinnetjes wordt gebouwd, wordt ook gewerkt aan sociale vaardigheden zoals samenwerken en delen. Zodoende is spelen met bouwstenen niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam!

Spelen met bouwsteentjes

Geschikt voor grote projecten

Q-BRICKS is niet alleen geschikt voor jonge bouwers; ook ouderen maken met onze stenen de mooiste bouwwerken.

Vaak gaat het hierbij om grootschalige projecten waarvoor veel bouwstenen nodig zijn.

Dankzij onze scherpe prijzen is Q-BRICKS bij uitstek geschikt voor grootschalige projecten.

Bij ons kun je losse bouwstenen bestellen van dezelfde soort en/of kleur in aantallen naar keuze. Het bestellen en afrekenen via onze webwinkel is erg eenvoudig. Bovendien heb je de producten snel in huis.

Grote bouwwerken maken

Hoge kwaliteit bouwstenen

De bouwstenen van Q-BRICKS zijn gemaakt van dezelfde hoogwaardige ABS-kunststof als de bekende bouwstenen uit Denemarken. Zodoende zijn onze bouwstenen erg solide en gaan ze een leven lang mee.

De kwaliteit komt ook tot uiting bij de kleur van de bouwstenen. Alle stenen van een bepaalde kleur hebben precies dezelfde tint en zijn ongevoelig voor verkleuring. Het kleurenpalet van Q-BRICKS bestaat uit maar liefst 27 volle kleuren en 7 transparante kleuren.

Oftewel, je kunt jarenlang plezier beleven aan de bouwstenen van Q-BRICKS.

Hoge kwaliteit bouwstenen

Q-BRICKS combineren met andere merken

Aangezien bouwstenen van Q-BRICKS precies even groot zijn, passen onze stenen naadloos op andere merken zoals Lego, Sluban, Cobi en Megabloks. Q-BRICKS past niet alleen op bouwstenen, maar ook op andere bouwelementen.

Zodoende is het mogelijk om elementen van andere merken op een bouwwerk van Q-BRICKS te bevestigen, bijvoorbeeld deuren, ramen, dakpannen, wielen en banden.

Op die manier maak je jouw bouwwerken nog mooier en kun je jouw bestaande collectie bouwstenen en Q-BRICKS door elkaar gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bouwstenencollectie uitbreiden

CE-gecertificeerd

De bouwstenen van Q-BRICKS zijn CE-gecertificeerd. CE staat voor 'Conformité Européenne'. Dergelijke producten voldoen aan de geldende Europese regelgeving, wat een gerust gevoel geeft.

De CE-markering staat garant voor veilig gebruik van producten, wat bij speelgoed uiteraard zeer belangrijk is.

Dit betekent onder meer dat onze bouwstenen vrij zijn van schadelijke stoffen. Q-BRICKS voldoet aan de EN-norm 71-3.

Alle producten van Q-BRICKS worden in de Europese Unie gefabriceerd.

Veilig speelgoed

Wil je meer weten over Q-BRICKS?

Bezoek dan de pagina's Kleuren en Veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
  • Past op Lego
  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Veel kleuren
  • Gemaakt in de EU