QBricks
past ook op
andere merken

Bouwideeën voor logo's & figuren

Logo Q-Bricks

  • Blauw
  • Lichtgeel
  • Wit
  • Zwart

Het Q-Bricks logo is enigszins vereenvoudigd om dit in bouwstenen na te maken. Zo is de bouwsteen in het logo niet voorzien van noppen in de mozaïekversie.

Uiteraard is het mogelijk om enkele grote bouwplaten te combineren zodat een mozaïeklogo op een groter formaat met extra detail gerealiseerd kan worden.

Logo Q-Bricks

QR-code Q-Bricks.nl

  • Zwart
  • Wit

Deze mozaïek bevat het internetadres van Q-Bricks in de vorm van een QR-code. Als deze code met een smartphone gescand wordt, kan direct de website www.q-bricks.nl worden geopend.

De QR-code past op een bouwplaat van 38x38 centimeter. Dankzij het grote formaat is de code ook op een grote afstand goed te scannen. Bovendien is het mogelijk om een QR-code met andere kleuren Q-Bricks stenen te maken, zo lang ze maar duidelijk van elkaar te onderscheiden zijn. Wil je ook een QR-code maken? Kijk dan op qr-code-generator.com.

QR-code Q-Bricks

Jouw bedrijfslogo in bouwstenen?

Op verzoek maken we het logo van jouw bedrijf in bouwstenen op een bouwplaat.
De standaardafmeting is 38x38 cm, maar groter is ook mogelijk.
Neem contact met ons op voor verdere details en kosten.

Contact met ons opnemen >

E-mailnieuwsbrief van Q-Bricks bouwstenen

Van tijd tot tijd versturen we een digitale nieuwsbrief met nieuws over Q-Bricks. Zodoende blijf je op de hoogte van nieuwe producten, bouwideeën en andere interessante ontwikkelingen. Meld je aan via het formulier en je ontvangt automatisch de volgende nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze gratis e-mailnieuwsbrief >