Nieuwe website voor Q-BRICKS

Nieuwe website voor Q-BRICKS Q-BRICKS introduceert een volledig nieuwe website inclusief een geïntegreerde webwinkel. De nieuwe website toont het volledige assortiment op duidelijke wijze. Van elk product kan een productpagina bekeken worden, bestaande uit onder meer productfoto's en een lijst van onderdelen waaruit het betreffende product bestaat.

Het assortiment van Q-BRICKS is verdeeld over 6 categorieën, te weten Bouwstenen in dozen, Losse stenen in vaste aantallen, Losse stenen in vrije aantallen, Bouwsets, Mozaïeksets en Accessoires. Elke categorie beschikt over een pagina waarop de producten in de betreffende subcategorieën worden weergegeven. Via de productpagina kan de gebruiker eenvoudig een product aan zijn of haar winkelwagen toevoegen. Betalen is eenvoudig middels bijvoorbeeld iDEAL of PayPal.

Tevens is een onderdeel ingericht voor het tonen van bouwideeën zodat bezoekers inspiratie kunnen opdoen voor hun volgende bouwwerk met bouwstenen van Q-BRICKS. Het aanbod op deze pagina wordt in de toekomst uitgebreid. Daarnaast bevat de website informatie over Q-BRICKS zelf en hebben we een overzicht gemaakt van alle 34 Q-BRICKS-kleuren (27 volle kleuren en 7 transparante kleuren). Op de kleurenpagina vind je onder meer een tabel waarmee je per Q-BRICKS-kleur kunt opzoeken welke RAL-, PMS- en/of Lego-kleur een goede match is. Tenslotte is er een FAQ-pagina, een nieuwsbriefpagina en een contactpagina.

We hopen dat je de nieuwe Q-BRICKS-website op prijs stelt. We horen graag wat je ervan vindt. Eventuele vragen en/of opmerkingen vernemen we natuurlijk graag.

Wil je op de hoogte blijven van Q-BRICKS?

Meld je dan aan voor de e-mailnieuwsbrief van Q-BRICKS.

Inschrijven voor nieuwsbrief
  • Past op Lego
  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Veel kleuren
  • Gemaakt in de EU