Op maat gemaakte Q-BRICKS bouwset voor Spaansen

Op maat gemaakte Q-BRICKS bouwset voor Spaansen Naast de standaard Q-BRICKS-producten leveren wij ook bedrukte bouwstenen en op maat gemaakte bouwsets aan bedrijven. Onlangs hebben we in opdracht van Spaansen Bouwsystemen, fabrikant van onder meer prefab-bouwelementen, een custom bouwset ontwikkeld, inclusief duidelijke bouwinstructie en een stevige verpakking. Het model bestaat uit een huisje waarin notitieblokjes kunnen worden opgeborgen en is bedoeld als notitieblokhouder voor op bureaus

Zowel het model, de bouwinstructie als de notitieblokjes en de verpakking hebben we voor de klant verzorgd. Elk doosje bevat precies het aantal benodigde steentjes om het huisje te bouwen. 2 stenen zijn voorzien van het logo van Spaansen; deze bevinden zich aan de voor- en achterkant van het bouwwerk.

De bouwsetjes worden tijdens de Bouwbeurs in Utrecht van 6 t/m 10 februari door Spaansen aan bezoekers uitgedeeld ter promotie. Hiermee attendeert Spaansen het publiek op een ludieke manier op haar flexibele prefab-bouwoplossingen. Op de beursstand van Spaansen worden bezoekers uitgedaagd deel te nemen aan een wedstrijd waarbij het de bedoeling is om het huisje van Q-BRICKS-steentjes zo snel mogelijk op te bouwen. De winnaar ontvangt een leuke prijs.

Wil je op de hoogte blijven van Q-BRICKS?

Meld je dan aan voor de e-mailnieuwsbrief van Q-BRICKS.

Inschrijven voor nieuwsbrief
  • Past op Lego
  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Veel kleuren
  • Gemaakt in de EU