QBricks
past ook op
andere merken

Artikel over Q-Bricks op HandleidingKwijt.com

HandleidingKwijt.com biedt een uitgebreid overzicht van handleidingen, gebruiksaanwijzingen en bouwtekeningen. Onlangs heeft deze website een artikel geschreven over wat je kunt doen als je Lego-steentjes mist en jouw bouwwerk zodoende niet kunt afronden. Uiteraard worden in dit artikel ook de bouwstenen van Q-Bricks behandeld.

Het artikel begint met een korte introductie over hoe Lego gestart is en dat het bedrijf door de jaren heen tot één van de grootste speelgoedmerken ter wereld is uitgegroeid. Op de website HandleidingKwijt.com is een groot aantal bouwinstructies van Lego-sets te vinden. Een veelvoorkomend probleem is echter dat je niet meer alle steentjes van een Lego-set hebt en zodoende het bouwwerk niet kunt afronden. Er zijn verschillende mogelijkheden om aan dergelijke steentjes te komen. Er wordt bijvoorbeeld door veel mensen gehandeld in tweedehands Lego. Op de website Bricklink.com vind je een enorm aanbod van Lego-onderdelen die anderen te koop aanbieden. Dat ene Lego-steentje of speciale Lego-onderdeel vind je vast en zeker op deze website.

Wil je liever geen tweedehands Lego kopen en ben je op zoek naar basisstenen? Dan ben je bij Q-Bricks aan het juiste adres. HandleidingKwijt.com schrijft in haar artikel het volgende over ons:

"Een goede partij is Q-Bricks. Zij leveren bijna alle maten van het standaard bouwsteentje, in verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar in grote hoeveelheden. Perfect dus voor je eigen megaprojecten. Wil je eerst kijken wat de kwaliteit van de steentjes is? Geen probleem, stuur je voor- en achternaam, adres, postcode en woonplaats naar info@q-bricks.nl en je krijgt gratis 5 steentjes toegestuurd!"

Verder haalt het artikel de website Rebrickable aan. Via deze website kun je bouwwerken van anderen bekijken die je kunt maken middels de steentjes uit jouw eigen Lego-collectie of van Lego-sets die je in de winkel kunt kopen. Op basis van deze onofficiële bouwtekeningen maak je eenvoudig de mooiste bouwwerken.

Veel bouwplezier toegewenst!

E-mailnieuwsbrief van Q-Bricks bouwstenen

Van tijd tot tijd versturen we een digitale nieuwsbrief met nieuws over Q-Bricks. Zodoende blijf je op de hoogte van nieuwe producten, bouwideeën en andere interessante ontwikkelingen. Meld je aan via het formulier en je ontvangt automatisch de volgende nieuwsbrief.

Aanmelden voor onze gratis e-mailnieuwsbrief >